Philip’s All Inclusive New Year Celebration

Oud en Nieuw vier je dit jaar in Café Philip! Dat Café Philip uit gaat pakken tijdens de jaarwisseling is een understatement. Voor een bizar lage prijs kun jij genieten van een onvergetelijke avond. Lees snel verder!

All Inclusive New Year Celebration

Tijdens de jaarwisseling kun je terecht bij Café Philip om het jaar feestend af te sluiten of in te luiden. In twee area’s – het café & de bunker-  kun jij onbeperkt genieten van bier, fris en wijn voor maar €24,95,-! Daarnaast kun je de lekkerste shotjes voor maar €1,- kopen. Houd jij meer van mixdranken? Geen probleem! Want ook mixdranken haal je er voor een prikkie. Zo betaal je voor een mixdrankje slechts €2,50! Genoeg redenen om al je vrienden op te trommelen om naar Café Philip te gaan!

Over Café Philip

Café Philip is een begrip in het Tilburgse uitgaansleven. Op vier verschillende verdiepingen met drie verschillende stijlen in hartje Tilburg is er voor iedereen wel wat wils. Met een bruin café in de kelder, een gezellig (dans)café op de begane grond en een club op de eerste verdieping heeft dit café vermaak voor iedereen!

Dossier: Uitgaan