Pole & Strength lessen bij Paaldansstudio & Dance Centre Tilburg

Pole & Strength lessen Paaldansstudio & Dance Centre

Sport- en dansfanaten opgelet! Wil jij snel resultaat zien bij paaldansen? Volg dan de Pole & Strength lessen bij Paaldansstudio & Dance Centre Tilburg. 

Tijdens deze speciale paaldanslessen wordt er een extra focus gelegd op kracht. Net zoals bij de reguliere paaldanslessen bij Paaldansstudio & Dance Centre ga je oefeningen uitvoeren aan een danspaal. Bij deze les krijg je ruim de tijd om te werken aan je spierkracht, waardoor je de paaldans oefeningen sneller onder de knie krijgt. Wil je afvallen? Door de hoge intensiteit van de workout verbrand je snel calorieën en zie je na enkele weken al resultaat. De lessen worden volledig in het Engels gegeven, waardoor ze toegankelijk zijn voor iedereen.

Meer informatie

De toegankelijke lesmethode met een eigen trainingsboekje maakt paaldansen geschikt voor iedereen. Je traint op jouw tempo en op je eigen niveau. De instructeur en het boekje begeleiden jou naar een steeds hoger level. De Pole & Strength lessen vinden plaats op woensdag van 19:00 – 20:00 uur. Kijk voor meer informatie over de lessen en het actuele lesrooster op de website.