Polly Maggoo: waar samenwerkingen tot feesten leiden!

Polly x Asset

Bij Polly Maggoo weten ze als geen ander hoe je samenwerkingen omzet in geweldige feesten en onvergetelijke momenten. Of je nu deel uitmaakt van een studievereniging of een sportclub, bij Polly Maggoo ben je altijd welkom voor een ongeëvenaarde ervaring.

Studieverenigingen & sportverenigingen

Polly Maggoo heeft nauwe banden met diverse studieverenigingen en sportclubs, en staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Dus, ongeacht het type vereniging waartoe je behoort, voel je vrij om contact op te nemen met Polly Maggoo voor meer informatie en mogelijkheden.

TOP Week met Asset

De afgelopen TOP Week was een knaller dankzij de samenwerking tussen Polly Maggoo en studievereniging Asset. Ze hadden een hele week lang een opvallende stand bij Polly Maggoo en tijdens de TOP Week konden studenten profiteren van geweldige kortingen (slechts €2,- voor bier!). Ook organiseerde Asset hun eigen exclusieve feest bij Polly Maggoo, compleet met een rode loper.

Meer informatie

Dus, of je nu een studievereniging, sportclub, of iets anders vertegenwoordigt, Polly Maggoo staat altijd klaar om samen iets bijzonders te creëren. Maak van je volgende evenement een ongekend succes samen met Polly Maggoo! Neem voor meer informatie over een eventuele samenwerking contact op met manager@pollymaggoo.nl.

Dossier: Uitgaan