6 september, 2022

Scoor je kamer- en tuinplanten bij Groenrijk

Tuinplanten Groenrijk

Ben jij net terug van vakantie en zie je tot je schrik dat de meeste van je geliefde planten overleden zijn? Niet getreurd! Met een bezoekje aan Groenrijk Tilburg worden jouw groene vingers meteen weer geprikkeld. Hieronder vertellen we je meer over onze favoriete kamerplanten.

Calathea

Deze plant staat bekend om haar bewegende bladeren en wordt ook wel de ‘living plant’ genoemd. Wauw! De bladeren sluiten wanneer het donker wordt en gaan weer open als de zon tevoorschijn komt. Er zijn veel verschillende soorten Calathea’s, die allemaal even mooi zijn. Kies je favoriet uit bij Groenrijk!

Alocasia Zebrina

Ook wel bekend als de Olifantsoor. Je herkent de plant aan de prachtige strepen op zijn stengels. De Alocasia Zebrina komt trouwens uit Azie en is een hoge luchtvochtigheid gewend. Daarom vindt íe het fijn om af en toe besproeid te worden!

Monstera

Deze gatenplant is ideaal als jij snel vergeet om water te geven! De Monstera heeft namelijk maar zo’n een keer in de drie weken dorst. In de winter hoef je ‘m zelf maar eens in de zes weken drinken te geven. Wist jij dat er twee soorten Monstera zijn? Zo heb je de Pertusum en de Deliciosa, waarbij de eerste tegen een mosstok aan groeit. Cool!

kamerplanten Groenrijk

Actie

Groenrijk Tilburg heeft nét een nieuwe lading aan kamerplanten binnengekregen. Wie weet staat jouw nieuwe kamergenoot er tussen. Ook kun jij je tuin nog wat opfleuren, want je krijgt deze week nog steeds 2+1 gratis op alle buitenplanten. Deze actie geldt voor alle tuinplanten (m.u.v. weekaanbiedingen). Daarnaast kun je er ook de volgende acties vinden:

  • Showroom leegverkoop: hier vind je de 2022 collectie showmodellen, parasols, barbecues, tuinsets en meubels. Al deze items zijn afgeprijsd en op showmodellen zit nog eens 15% extra korting.
  • Parkeerplaatsverkoop: hier vind je outlet modellen met extreme kortingen tot wel 70%. Deze verkoop wordt dagelijks aangevuld.
  • Tafelbranders van de merken Cosi en Tenderflame zijn tot wel 40% afgeprijsd
  • Barbecue workshop: op vrijdag 23 september kun jij jouw grillkwaliteiten naar een hoger niveau tillen! Meld je hier aan voor de barbecue workshop bij Groenrijk.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het tuincentrum en hun acties? Klik dan hier.

Dossier: Winkelen

Meer acties over Winkelen