logo

Shotjes en strikes: shotjesbowlen bij De Voltage

De Voltage bowlen

Op zoek naar een avond vol spanning, sensatie en competitie in Tilburg? Zoek niet verder! De Voltage biedt een unieke ervaring aan die je niet wilt missen: Shotjesbowlen.

De strike-masters van De Voltage

Stel je voor: je gooit de perfecte strike, en voordat je het weet, staat er een verfrissend shotje voor je klaar. Klinkt dit als muziek in de oren? Bij De Voltage maken ze dit mogelijk! Voor slechts €26,50 per baan kun je jouw gezelschap trakteren op een avond vol strikes en shotjes.

Strike after strike

In een tijdsbestek van 55 minuten kun je proberen zo veel mogelijk strikes te gooien. Bij elke succesvolle strike staat het team van De Voltage klaar om je te verrassen met een shotje naar keuze. Dit is het ideale donderdagavond uitje waar iedereen het nog lang over zal hebben.

Wanneer en waar?

Elke twee weken op donderdag kun je deze geweldige ervaring beleven bij De Voltage. De sessies vinden plaats om 19:30 uur en 20:45 uur. Reserveer snel jouw baan en zorg ervoor dat je erbij bent!

Een smakelijke toevoeging

Wil je je avond nog specialer maken? Bij De Voltage kun je van tevoren genieten van een heerlijk diner voor slechts €27,50 per persoon. Kies uit het pitstopmenu met onbeperkte lekkernijen die live voor je worden bereid of ga gezellig met je gezelschap steengrillen. De Voltage zorgt ervoor dat je avond niet alleen gevuld is met plezier, maar ook met culinaire hoogtepunten.

Meer informatie

Kortom, De Voltage heeft alles in huis om jouw donderdagavond onvergetelijk te maken. Reserveer je baan, nodig je vrienden uit, gooi zoveel mogelijk strikes tijden het shotjesbowlen en geniet van een heerlijke maaltijd bij De Voltage.

Dossier: Uitgaan