logo

’t Taphuys gaat het nieuwe seizoen in met een volledig vernieuwde menukaart

Taphuys

De menukaart van ’t Taphuys is flink onder handen genomen en het resultaat mag er wezen! De vernieuwde lunch, borrel, diner en drankenkaart zijn frisser, gevarieerder en kleurrijker dan ooit tevoren. Maar dat is nog niet alles, er zijn ook meer gezonde opties toegevoegd. Lees snel verder!

Lunchkaart

Wat je kunt verwachten? Om te beginnen hebben ze flink uitgepakt met de lunchkaart. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van parelcouscous pokébowls, yoghurt, een lunchplankje, bao buns, smashed avocado, salades en steak tartaar. Dat klinkt toch fantastisch? En er is meer! ’t Taphuys heeft namelijk ook een aantal vegan opties aan de kaart toegevoegd. Zo is er voor ieder wat wils.

Taphuys lunch

Drankenkaart

Ook de drankenkaart is flink onder handen genomen. Wat dacht je bijvoorbeeld van homemade lemonades en ice-teas, frozen daiquiries, een red velvet latte, nieuwe cocktails, ijskoffies, scroppinos en verse smoothies? Kortom: voor elke dorstige mond is er wel iets lekkers te vinden.

Taphuys borrel

Dinerkaart

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook nog eens nieuwe hoofdgerechten voor de zomer toegevoegd. Maar misschien wel het meest opvallende is de volledig vernieuwde borrelkaart. Met een kaasplankje om je vingers bij af te likken, bao buns, 3 soorten nachos en een borrelplank waar je u tegen zegt, is dit dé plek om te borrelen met vrienden of collega’s.

Taphuys diner

Meer informatie

Kortom, ’t Taphuys heeft zichzelf flink overtroffen met deze vernieuwde kaart. Alle momenten van de dag zijn verbeterd, maar vooral de lunch met zowel de gerechten als de drankjes zijn een echte aanrader. Ben jij benieuwd naar de vernieuwde menukaart van ’t Taphuys? Ga dan snel langs en laat je verrassen!