Actie

Toffe actie van Ladies’ Circle Tilburg en Dare Wines, verschillende lekkere winterwijnen voor mooie prijzen om het goede doel Muziekkids ETZ te steunen

De Tilburgse sommelier Michael Daals van Dare Wines heeft een selectie gemaakt van heerlijke winter wijnen. De wijnen zijn erg toegankelijk en de opbrengsten gaan naar het goede doel: Muziekkids ETZ. De actie is in samenwerking met Ladies’ Circle Tilburg. Lees snel verder over welke wijnen het gaat en sla je slag!

De actie:

  • ENA Sauvignon Blanc/Pinot Grigio – Puklavec Family Wines – Slovenie;
  • Bomba Tempranillo – Bodegas Alceno – Spanje;
  • Sommelier Mousseux Brut ‘Ladies Circle’ – Domaine Drouet – Frankrijk.

Verkoopprijs €45,- per doos van 6 flessen. Het is ook mogelijk om een mix doos te bestellen. Interesse? Neem dan contact op met Ladies Circle Tilburg via de website.

Over Ladies’ Circle Tilburg

Ladies’ Circle Tilburg is een zakelijke netwerkclub die zich met passie inzet voor de maatschappij. Uiteraard staat daarbij de persoonlijke band met elkaar hoog in het vaandel, want: “Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet”. We streven daarbij naar een zo hoog mogelijke diversiteit qua beroepsgroepen binnen de Circle. Waarom? Iedere beroepsgroep vraagt om andere vaardigheden en competenties. Hierdoor heeft Ladies Circle Tilburg een breed bereik en is zij van alle markten thuis!

Over Dare Wines

Wij zijn een team van zeer kundige en enthousiaste wijn-spijs specialisten met onbegrensde passie. Onze sterren sommeliers hebben ruime ervaring in de top gastronomie en zijn zelfs onderscheiden met awards, zoals ‘Meest talentvol sommelier van Nederland’! Hier zijn wij trots op. Dankzij deze jarenlange ervaring op het allerhoogste niveau zijn wij bij uitstek dé partner op gebied van wijn, wijn-spijs én gastvrijheid.