Uitdaging gezocht? Kom lessen bij Paaldansstudio & Dance Centre Tilburg!

Paaldansen

Sport- en dansfanaten opgelet! Houd jij wel van een uitdaging of ben je een keer toe aan iets nieuws? Breng dan eens een bezoekje aan Paaldansstudio & Dance Centre Tilburg. Je kunt hier namelijk terecht voor allerlei toffe lessen. Lees snel verder.

Lessenaanbod

Aerial Silk

Aerial silk is een soort luchtacrobatiek, waarbij je elegante en kunstige bewegingen creëert. Je vliegt door de lucht, maakt poses en figuren én doet tricks op verschillende niveaus. Je traint op lenigheid, kracht, balans, coördinatie en lef.

Het is een geweldige workout, omdat je sportief bezig bent, je grenzen verlegd en plezier maakt. De toegankelijke lesmethode met een eigen trainingsboekje maakt aerial silk geschikt voor iedereen. Je traint op jouw tempo en niveau.

Aerial Hoop

Aerial Hoop is een total body workout waarbij je in een hoepel verschillende oefeningen in de lucht uitvoert. Je traint het hele lichaam met alle gevarieerde poses; sierlijk, krachtig en soms acrobatisch. Je staat er versteld van waartoe je allemaal in staat bent!

De toegankelijke lesmethode met een eigen trainingsboekje maakt aerial hoop geschikt voor iedereen. Je traint op jouw tempo en niveau.

Paaldansen

Paaldansen is een unieke sport waarbij je het hele lichaam traint. Je hangt, klimt en draait aan de danspaal, waardoor je alle spiergroepen in je lichaam aan het werk zet.

De oefeningen die je in de paal doet, zijn goed voor je en zien er ook nog sierlijk en mooi uit. Het is een intensieve sport waarbij je zowel je conditie als spierkracht traint.

Paaldansen

Paaldansstudio & Dance Centre Tilburg

Paaldansstudio & Dance Centre is the place to be als het gaat om paaldansenworkshopsdanslessenentertainment en nog veel meer verschillende lessen. Ook kun je er terecht voor workshops voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten of familie-uitjes. Het team van ervaren sportinstructeurs verzorgt lessen op hoog niveau. Samen met de voedingsdeskundige haalt Paaldansstudio & Dance Centre het beste in je naar boven.

Meer informatie

Kijk voor de actuele prijzen en openingstijden op de website. Twijfel je nog? Neem dan een gratis proefles of proefweek.

Dossier: Sport

Meer acties over Sport Health Beauty