VakantieDeal Voltage Tilburg: twee heats karten & twee rondes lasergamen voor €32,50

Van 8 juli tot en met 25 augustus 2024 kan je bij De Voltage profiteren van een speciale VakantieDeal: twee rondes karten en twee rondes lasergamen per persoon voor maar €32,50 euro. Benieuwd naar deze actie? Lees snel verder!

VakantieDeal bij De Voltage

Bij De Voltage hoef je je geen zorgen te maken over het weer, want bijna alle activiteiten vinden binnen plaats. Dus zelfs als het buiten regent of te warm is, kan je bij De Voltage terecht voor een dag vol spanning en avontuur. Met deze VakantieDeal zorgt De Voltage ervoor dat iedereen het maximale uit de zomervakantie kan halen. Of je nu jong of oud bent, een fan bent van karten en lasergamen of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit, deze deal is perfect voor jou.

Daarnaast is de VakantieDeal supervoordelig. Zo betaal je normaliter €35,- voor twee heats karten en €22,- voor twee rondes lasergamen. De VakantieDeal is dus ideaal om te genieten van de leuke activiteiten bij De Voltage.

Reserveren

Heb je interesse voor deze VakantieDeal? Dat begrijpen we! Twijfel daarom geen moment, trommel je vrienden op en reserveer snel via de website van De Voltage.

 

 

Dossier: Vakantie

Meer acties over Vakantie