Verbreed assortiment Stadscamping Tilburg

Naast kamperen met je eigen camper, tent of caravan kun je bij Stadscamping Tilburg ook een ingerichte tent, caravan of houten slaapwagon huren. Vanaf komend kampeerseizoen gaan we ons aanbod weer verder finetunen en verbeteren. Ook gaan we dan werken met vaste aankomst- en vertrekdagen.

Nieuw: Glamping Belltenten ‘De Huif en ‘De Flens’

In 2022 heeft Stadscamping Tilburg twee ruime ‘belltenten’ gekocht. Vanaf komend kampeerseizoen worden deze ingezet als luxe ingerichte tenten voor 2 tot 4 personen. De tenten worden sfeervol ingericht en er komen fijne bedden in te staan voorzien van beddengoed. Een koelkast en buitenkeuken mogen natuurlijk niet ontbreken. Huurtent ‘De Meester’ wordt een tent voor twee personen en ‘De Pukkel & De Sloffer’ blijven onderdeel van ons aanbod. Ideaal als je een weekendje weg wilt met twee stelletjes.

Vouwwagen De Balg zal niet terugkeren in ons aanbod. De houten slaapwagons en de dit jaar in gebruik genomen caravan ‘De Coupé’ uiteraard wel en zijn nu al te boeken voor verblijf vanaf april 2023.

Weekendje Tilburg

Regelmatig krijgen wij de vraag of er nog een accommodatie beschikbaar is voor een heel weekend. Doordat Tilburg steeds populairder wordt voor een stedentrip bieden wij daarom vanaf komend seizoen een ‘Weekendje Tilburg’ aan in onze verhuur accommodaties. Dat betekent dat de accommodaties alleen nog te huur zijn voor een volledig weekend, van vrijdag tot maandag. Daarnaast gaan we met vaste wisseldagen werken.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Stadscamping Tilburg. Kom jij lekker genieten in een comfortabele tent?

 

Dossier: Winkelen