Actie

Friandries Moederdag

Verras je moeder met de verschillende Moederdag pakketten van Friandries

Natuurlijk wil jij ook dit jaar weer de liefste vrouw in je leven verrassen met een mooi Moederdagcadeau. Aanstaande zondag, 9 mei, is het weer zo ver. En bij Friandries hebben ze verschillende pakketten om je moeder te verrassen en in het zonnetje te zetten.

Moederdag pakketten Friandries

Bij Friandries hebben ze ook dit jaar weer hun best gedaan om de liefste moeders eens lekker te verwennen. Zo hebben ze vier verschillende Moederdag pakketten. Hieronder lees je welke dat zijn en wat erin zit.

Moederdag pakket #1

Het eerste Moederdag pakket is een samengesteld pakket met een mix aan producten. Zo bevat het zestien hartvormige bonbons, een chocoladeballetje in verschillende soorten chocolade met verschillende krokante vullingen. Daarnaast zit er een gevulde chocoladereep van Ocoa pure chocolade en een ganache van bergamot en kamille. Tot slot zit er een koker in met chocoladelipjes van witte chocolade, met de smaken yoghurt en framboos. Dit heerlijk zoete Moederdag pakket kost slechts €35,95.

Moederdag pakket #2

Dit pakket is een in samenwerking met Henri Bloem. Het is een luxe Friandries chocoladepakket, gecreëerd en samengesteld met Henri Bloem voor Moederdag. Het pakket is gevuld met een bonbondoos met zestien hartvormige bonbons, galletjes, een gevulde chocoladereep en een koker met chocoladelipjes. Daarnaast bevat het pakket een bruisende Loire van Chapin & Landais, een frisse strakdroge, licht mineralige smaak met mooie zuren in de afdronk. Het pakket wordt het gepresenteerd in een cadeaukist. Dit pakket kost €58,50.

Moederdag pakket #3

Dit pakket is een samenwerking met Henri Bloem. Een luxe Friandries chocoladepakket, gecreëerd en samengesteld met Henri Bloem voor Moederdag. Het pakket is gevuld met een bonbondoos met zestien hartvormige bonbons, galletjes, een gevulde chocoladereep en een koker met chocoladelipjes. Daarnaast bevat het pakket een rosé van AIX, een mooi heldere rosé met hints van bloemen, watermeloen en aardbeien. Het pakket wordt het gepresenteerd in een cadeaukist. Dit pakket kost je €62,50.

Moederdag pakket #4

Dit pakket is ook weer een samenwerking met Henri Bloem. Een luxe Friandries chocoladepakket, gecreëerd en samengesteld met Henri Bloem voor Moederdag. Het pakket is gevuld met een bonbondoos met zestien hartvormige bonbons, galletjes, een gevulde chocoladereep en een koker met chocoladelipjes. Daarnaast bevat het pakket een Fleur de Champagne van Duval-Leroy; een champagne met een frisse, delicate smaak van rijp citrusfruit, rijpe appel, sinaasappel, abrikoos, kruiden, brioche en amandelen. Het pakket wordt het gepresenteerd in een cadeaukist. Dit pakket geef je al cadeau voor €72,50.

Bestellen

Een van deze pakketten wil je natuurlijk wel cadeau gaan geven aan je moeder. Bestellen doe je hier. Wees er wel op tijd bij, want op is op. De pakketten zijn te bestellen tot 7 mei voor 12.00 uur.