Actie

Moederdag grand café Puur

Verwen je moeder met een High Tea van Grand Café Puur!

Nog geen plannen gemaakt met Moederdag? Leg je moeder in de watten met de high tea van Grand Café Puur! Of je nu kiest voor een high tea op het terras of om mee te nemen voor thuis: je bent hier aan het juiste adres voor de inmiddels beroemde high tea van de stad. En je kunt nu ook voor unieke extraatjes kiezen om Moederdag nog onvergetelijker te maken!

Moederdag High Tea

Met een high tea maak je vrijwel iedere moeder blij. En zeker als het een van de lekkerste high tea’s uit Tilburg is: die van Grand Café Puur! Neem samen de tijd om bij te praten terwijl jullie genieten van hartige hapjes, knapperige broodjes, vers beleg en natuurlijk zoete lekkernijen. Je kunt ervoor kiezen om de High Tea bij Grand Café Puur te reserveren, maar uiteraard is het ook mogelijk om hem mee te nemen voor thuis.

Verras je moeder met een serenade

Ga je thuis genieten van de High Tea? Maak het extra speciaal! Verras je moeder met een bezoek van een zanger of zangeres aan de voordeur. Grand Café Puur heeft, speciaal voor Moederdag, de handen ineengeslagen met verschillende lokale artiesten. Tussen 11:00 en 14:00 uur komen deze artiesten bij jou langs om maar liefst 3 live liedjes voor je moeder te zingen. Hoe leuk is dat?!

Een bosje bloemen

Vrouwen en bloemen: een onafscheidelijk paar. Wil je je moeder verrassen met een mooi Moederdagboeket? Speciaal voor deze feestelijke dag hebben Grand Café Puur en Magnolia bloemen een mooi boeket samengesteld. Een leuk extraatje dus!

Bonbons

Waar maak je vrouwen nou echt gelukkig mee? Juist, chocolade! Bij je Moederdag High Tea To Go kun je luxe bonbons (9 of 16 stuks) van Friandries bij bestellen. Extra zoetigheid kan nooit kwaad, toch?

Moederdag arrangement bij Mercure Hotel Tilburg Centrum

Grand Café Puur heeft daarnaast de handen ineengeslagen met Mercure Hotel Tilburg Centrum. Samen hebben zij een Moederdag arrangement gelanceerd, waarbij je kunt genieten van de high tea, een overnachting (inclusief overheerlijk ontbijt) en toegang tot de wellness!