18 oktober, 2022

Vier Kerst bij Rosalie Tilburg!

Rosalie Kerst

Ook met Kerst steekt Rosalie het vuur aan. Rosalie’s chef Thom heeft speciaal voor de kerstdagen een feestelijk vijfgangendiner samengesteld met hapjes en brood vooraf. Dit menu wordt geserveerd op kerstavond, eerste én tweede kerstdag vanaf 18:00 uur. Lees snel verder.

Kerstmenu

HAPJES & VIJFGANGENMENU

€62,50 per persoonBrood en hapjes*** Gerookte heilbot met vanille en grapefruit***Eendenborst uit de rookkast met compote van rode kool***Savooie koolrol met cepes, aardappelschuim en truffel***Beef wellington met rode wijn jus en geroosterde groenten***Mousse van witte chocolade met passievrucht en kardemom

eten Rosalie nagerecht Rosalie

Grotere gezelschappen

Voor grotere gezelschappen (vanaf 15 tot 30 personen) is tijdens de kerstdagen het zaaltje op de eerste verdieping nog beschikbaar. Rosalie maakt daarvoor graag samen met jou een passende invulling.

Meer informatie

Voor kinderen heeft Rosalie een kindermenu samengesteld. Dit menu kost €25,-. Ook maakt Rosalie graag een passend alternatief voor vegetarische gasten en gasten met een dieetwens. Klinkt heerlijk toch? Reserveer snel via deze link. Voor meer informatie over Kerst bij Rosalie kun je kijken op de website.

Meer acties over Binnenstad Tilburg