Actie

Moederdag Mercure Hotel

Vier Moederdag bij Mercure Hotel Tilburg Centrum

Op 9 mei is het weer Moederdag. Normaal gesproken zijn er genoeg mogelijkheden om je moeder in het zonnetje te zetten op deze dag. Zoals bijvoorbeeld een heerlijke high tea bij Grand Café Puur. Dit jaar heeft Mercure Hotel Tilburg Centrum een perfect arrangement voor deze dag samengesteld: het Moederdag arrangement!

Bezienswaardigheden van Tilburg

Ga samen een onbezorgd nachtje weg in je eigen stad met je moeder. Bij aankomst worden jullie met open armen ontvangen door de Local Guides. Onder het genot van een welkomstdrankje voorzien zij je van bezienswaardigheden van Tilburg. Tijdens de Coronacrisis heeft Mercure veel tijd geïnvesteerd in het opleiden van medewerkers tot Local Guides. Deze Local Guides kunnen jou van echte must-see’s in Tilburg voorzien, uiteraard afgestemd op jouw wensen. Samen met jou stippelen ze graag een toffe wandel-, fiets of e-steproute uit om Tilburg op een bijzondere manier te ontdekken. Wist je namelijk al dat je een elektrische step kunt huren bij Mercure? Een ontzettend toffe ervaring!

 Beroemde high tea

Start de zonnige dag met een flesje bubbels op de kamer en proost samen op een heerlijke overnachting. Daarna kunnen jullie samen genieten van de inmiddels beroemde high tea van Grand Café Puur. Als de horeca die datum nog niet open is, verzorgt Mercure de high tea gewoon op jullie kamer. Neem dan samen de tijd om lekker bij te kletsen terwijl jullie genieten een tafel vol lekkers. Hartige hapjes, knapperige broodjes én vers beleg. Alle hapjes zijn handgemaakt, puur van smaak én een lust voor het oog.

Ontspannen in de wellness

Na de high tea kunnen jullie ook nog eens samen heerlijk gaan ontspannen bij CitySauna, de wellness van Mercure Hotel. Hotelgasten kunnen namelijk, op basis van reservering, gebruik maken van het zwembad en de sauna’s. En als kers op de taart kun je ook nog eens een heerlijke massage bijboeken.

Benieuwd naar het arrangement?

Nieuwsgierig geworden naar het Moederdag arrangement? Alle informatie is te vinden via deze website. Hier kun je ook meteen het arrangement boeken! Dit kan al vanaf €159. En dit is dan inclusief overnachting, welkomstdrankje, high tea, ontbijt, een Local Guide en toegang tot het zwembad en de sauna’s.