Weekmenu Visspecialiteiten en traiteurzaak Van Oursouw

Weekmenu van Oursouw

Wederom heeft Visspecialiteiten en Traiteurzaak Bram van Oursouw een fijne weekactie. Ze hebben weer een driegangenmenu voor thuis en weekacties. Lees snel verder.

Visspecialiteiten en traiteurzaak Bram van Oursouw heeft oog voor kwaliteit. Zo is er elke dag een ruim assortiment verse vis, ovengerechten, gemarineerde visproducten, gerookte producten, gebakken vis en maaltijdcomponenten aanwezig in een mooie en ruim opgezette visspeciaalzaak.  Ook zijn ze sterk in het maken van visschotels, gourmet en fondueschotels, plateau fruit de mer en onze belegde minibroodjes voor feesten en partijen.

Weekmenu

Deze week kun jij het menu zelf samenstellen! Zo kun je genieten van een zelfgekozen voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor slechts €19,95 per driegangenmenu. Geen geld dus.

Daarnaast heeft Van Oursouw nog meer toffe acties. Zo kun jij genieten van 500 gram visbami de luxe voor maar €8,95, een koolvisfilethaas van 500 gram voor €10,95 en overheerlijke visragoutschelpen voor €4,95 per stuk! Ga dus snel naar Van Oursouw en scoor de lekkerste gerechten!

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Van Oursouw.