Actie

Friandries pepernoten en chocoladeletters

Wie zoet is krijgt lekkers! Chocolatier Friandries brengt ook dit jaar luxe pepernoten en chocoladeletters uit

Afgelopen weekend kwam Sinterklaas ook in Tilburg aan. Dat wil zeggen dat we weer pepernoten en chocoladeletters in huis kunnen halen! En daar weet chocolatier Friandries wel raad mee. Bij Friandries hebben ze namelijk ook dit jaar weer verschillende luxe chocoladeletters en pepernoten in het assortiment. Ben jij benieuwd welke smaken ze dit jaar hebben? Lees dan snel verder!

Luxe pepernoten in meerdere smaken

De luxe pepernoten van Friandries koop je in een koker. In deze koker zitten vijf verschillende smaken: witte chocolade met limoen, melk chocolade met specerijen, ruby chocolade met yoghurt, pure chocolade met sinaasappel en karamel chocolade met zeezout. Ideaal: zo hoef je niet te kiezen en kun je alle smaken proeven. De pepernoten van Friandries zijn hier te bestellen.

De C van chocoladeletter

Pakjesavond is niet hetzelfde zonder chocoladeletters. En met de chocoladeletters van Friandries geef je heerlijke chocolade van hoge kwaliteit cadeau. De prachtige letters komen in varianten met witte chocolade, melk of puur met Friandries’ galletjes, ruby chocolade en ruby crisps. Liever vegan chocolade? Dan heeft Friandries vegan (en lactosevrije) witte of pure chocoladeletters met Friandries’ galletjes en chocolade met cranberry. Alle varianten van de chocoladeletters vind je ook in de webshop van Friandries. Uiteraard is het hele assortiment ook verkrijgbaar in de winkel aan de Willem II-straat 4.

Meer lekkers

Een andere leuke (cadeau)tip is het recent gelanceerde speciaalbiertje, een samenwerking tussen Friandries en Brouwerij Frontaal uit Breda. Dit speciaalbiertje is een must-have voor Friandries fans en alle andere bierliefhebbers. Deze white stout gaat ideaal samen met de later uitgebrachte bonbon, passend bij het bier. Alles daarover lees je hier. Op de hoogte blijven van Friandries kan via Instagram of Facebook.