Win 4 kaarten voor de Desperados Road Show tijdens de Tilburgse kermis

Wat zijn we blij dat we weer kunnen genieten van de Tilburgse kermis en haar vele side-events. Een van die side-events is de Desperados Road Show in de Spoorzone. Al jarenlang is dit festival een welkome versterking van het kermisterrein. Ook dit jaar keert Desperados Road Show met verschillende hostings terug in de Spoorzone. Ze organiseren in het eerste weekend van de kermis namelijk diverse feestjes. Wij mogen maar liefst 4 x 4 kaarten weggeven. Lees snel verder. 

Op vrijdag 22 juli kun je op het festivalterrein genieten van Rewind en Herrie met Gerrie. Een dag later nemen Bontgenoten en Nachtcollege de Road Show over. Ook op Roze Maandag staat er veel op het programma. Denk aan Disco Snolly en Papi Chullo. Het festivalterrein opent op vrijdag en zaterdag om 19:00 uur en gaat om 01:00 uur dicht. Op Roze Maandag kun je van 17:00 – 01:00 uur naar Desperados Road Show. Kaarten zijn te koop op de website. 

Kaarten winnen

Wil jij liever kaarten winnen voor een feestje naar keuze tijdens Desperados Road Show? Wij mogen 4×4 kaarten weggeven. Wat je moet doen? Hieronder je gegevens achterlaten en bij ‘antwoord’ de dag invullen waarvoor je het liefste vier kaarten wint. De vier winnaars krijgen de week voor de kermis per mail bericht. Check dus vooral je mailbox in aanloop naar het evenement.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

Dossier: Uitgaan

Meer acties over Binnenstad Tilburg