3 augustus, 2022

Win een high beer 3.0 bij Stadsbrouwerij 013

high beer stadsbrouwerij 013

Het is alweer vier jaar geleden dat Stadsbrouwerij 013 haar deuren opende op de kade van de Piushaven. De bierbrouwerij, die inmiddels ook bekende boot De Albatros bestiert, is niet meer weg te denken uit de stad. Om dat te vieren, mogen wij een toffe prijs weggeven. Lees snel verder.

17 juni 2018 ging Stadsbrouwerij 013 open aan de Piushaven. Met een bierbrouwerij en horecazaak waar je de zelfgebrouwde bieren kon proeven. In de tussentijd is er heel erg veel veranderd. Toen Stadsbrouwerij 013 opende, hadden ze zo’n tien verschillende bieren. Dat zijn er nu zo’n 35. “We brouwen nu zo’n 4.000 liter bier per week aan de Piushaven en brouwen ook nog extern. We zijn dus flink gegroeid.”

Win een high beer

Wij mogen van Stadsbrouwerij 013 twee keer een high beer 3.0 weggeven. Tijdens deze high beer geniet je van meerdere bieren en bijbehorend eten wat in driegangen wordt geserveerd. Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan voor woensdag 7 september onderstaande prijsvraag in. De winnaars krijgen per mail bericht.

Wat is het favoriete biertje van eigenaresse Iris? 

A) Tilburgse Heer

B) Frambosa

C) Witte Koning

Prijsvraag high beer Stadsbrouwerij 013

Meer acties over Eten, drinken & slapen