logo

Win een toffe Veloretti wielrenfiets bij Vabotti!

Vabotti

Ben jij een wielerliefhebber en hou je van stijlvolle sneakers? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Vabotti Tilburg heeft een spannende actie in samenwerking met Floris van Bommel en Team Jumbo-Visma. Bij aankoop van een paar Floris van Bommel Jumbo-Visma schoenen maak je namelijk kans op een te gekke Veloretti wielrenfiets!

Deze exclusieve actie loopt van 29 mei tot en met 30 juni. Je kunt deelnemen in alle Vabotti winkels en via de website. Wees er snel bij, want de actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Team sneaker

Laten we het even hebben over die fantastische schoenen. Floris van Bommel heeft een aantal special editions sneakers ontworpen in samenwerking met Jumbo-Visma, speciaal voor de Tour de France en de Giro d’Italia. Deze stijlvolle sneakers zijn verkrijgbaar in de kleuren van de klassementstruien en er zijn modellen beschikbaar voor zowel dames als heren.

De Team Jumbo-Visma sneakers zijn de ultieme vrijetijdsschoenen, ontworpen voor de renners van het Team Jumbo-Visma. Het ontwerp van de schoenen weerspiegelt de kenmerkende stijl van het team en is voorzien van prachtige details, waaronder een subtiel wielrennertje.

Vabotti Veloretti

Team Jumbo-Visma bij Vabotti

Bij Vabotti kun je deze geweldige Team Jumbo-Visma sneakers zowel online bestellen als gezellig passen in een van de winkels in Breda en Tilburg. Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Het enthousiaste team van Vabotti staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte schoenen. Of je nu een fanatieke wielrenner bent of gewoonweg gecharmeerd bent van deze prachtige sneakers, Vabotti fits your profile!

Winnen!

Maar wacht, er is meer! Naast het scoren van deze unieke sneakers maak je dus ook nog eens kans op een Veloretti wielrenfiets. Een fantastische prijs voor de echte wielerliefhebber. Dus waar wacht je nog op? Ga snel naar Vabotti, koop een paar Floris van Bommel Jumbo-Visma schoenen en wie weet fiets jij binnenkort rond op die te gekke Veloretti! Voor de volledige actievoorwaarden kun je terecht op de website.

Dossier: Winkelen