29 april, 2022

Win een VIP-avond met vijf vrienden bij de nieuwe Sportsbar Papa Jim

Sportliefhebbers en Bourgondiërs die graag in de kroeg naar sport kijken opgelet: vanaf eind mei opent Papa Jim haar deuren aan de Paleisring. De zaak is vanaf dan zeven dagen per week geopend om onder het genot van een hapje en drankje naar sportwedstrijden te kijken. Aan het roer van de zaak staan onder andere horecaondernemer Jaap van Ham en oud Willem II voetballer Arjan Swinkels. Lees snel verder.

Van voetbal tot ijshockey en van rugby tot darts: het wordt allemaal uitgezonden in de gloednieuwe sportsbar. Vanuit elke hoek in de zaak heb je zicht op één of meerdere beeldschermen zodat je de wedstrijden goed kunt volgen. Ook is het mogelijk om een zitje in de zaak te reserveren waar je met je vrienden of familie naar één of meerdere wedstrijden kunt kijken. Op tafel heb je dan je eigen biertap zodat je van alle gemakken wordt voorzien.

Uiteindelijk krijgt Papa Jim zeven verschillende tappunten waar je zelf je biertjes kunt tappen. Uiteraard is het ook mogelijk om je bij de centrale bar te laten bedienen. Bij Papa Jim stroomt Bud uit de tapkranen en staan ook diverse speciaalbieren op de kaart. Ook kun je er een hapje eten. Zo gaan ze verschillende soorten smashed burgers, loaded fries en andere varianten van barfood serveren.

VIP-avond winnen

Papa Jim is een zaak die volledig gelijksvloer is voor bezoekers. Wel wordt er een vip-tafel gecreëerd op een vide in de zaak. Hier kun je samen met je vrienden met het beste zicht op het giga-scherm in de zaak een wedstrijd kijken. Wij mogen van Papa Jim een VIP-avond voor zes personen weggeven. Je geniet drie uur lang van onbeperkt bier en barfood aan deze speciale vip-tafel. Kans maken? Vul de prijsvraag hieronder in! De winnaar krijgt eind mei per mail een bericht.

Welke zaak was vroeger gevestigd in het pand waar Papa Jim opent?

A) Café de Dans

B) Avenue

C) De Skihut

Prijsvraag Papa Jim

Dossier: Uitgaan

Meer acties over Binnenstad Tilburg