Actie van de week – Win gratis frites van Frites Affairs voor de rest van 2023!

frites affairs

In de wekelijkse rubriek ‘Actie van de week’ tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, kortingen en deals. Zo bespaar jij geld op de leukste uitjes, het lekkerste eten en de tofste evenementen in Tilburg. Deze week tippen we je met gratis frites! Lees snel verder. 

Fritesliefhebber opgelet! Frites Affairs heeft een winactie om je vingers bij af te likken! Frites Affairs is altijd op zoek naar verrassende smaakcombinaties en deze keer geven ze jou de kans om een nieuwe combinatie te bedenken! Bedenk jij de winnende loaded frites combinatie? Dan win jij voor de rest van 2023 gratis frites! Lees snel verder.

Loaded frites

De maand september draait bij Frites Affairs om loaded frites! Niet alleen kun jij meedoen met de winactie, maar de hele maand september haal je ook nog eens voor maar €5,00,- een heerlijke loaded frites! Je hebt de keuze uit alle loaded frites, dus ga jij voor runderstoof, kipsaté of frites uit het seizoen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FRITES AFFAIRS (@frites_affairs)

Win

Als het om smaakcombinaties gaat bij Frites Affairs, dan kan het niet gek genoeg! Deze keer krijg jij de kans om een bijzondere combinatie te bedenk voor de loaded frites. Ga het avontuur aan met onbeperkte toppings en creëer de meest onweerstaanbare loaded frites. Hiermee maak jij kans op gratis frites voor de rest van 2023! Hoe je kunt winnen, lees je hieronder:

  1. Stel je eigen loaded frites samen op: www.fritesaffairs.com/winactie-loadedfries
  2. Vul je gegevens in en verstuur je deelname (meedoen kan t/m 30 september).
  3. Houd je inbox in de gaten, in oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.
Dossier: Binnenstad

Meer acties over Binnenstad Tilburg