logo

Win: gratis lunch bij STRADA Streetfood voor de rest van 2023!

Geschoten door Wildschieters

Ken jij STRADA Streetfood al? Je vindt het lunchzaakje in de vernieuwde Emmapassage en je haalt er de lekkerste Italiaanse broodjes, plaatpizza’s en ristretto’s. Nu het Focacciotto Festa is bij STRADA, vieren ze dit graag met jou! Je maakt namelijk kans op gratis lunch voor de rest van 2023. Hoe je kunt winnen? Lees snel verder!

Focacciotto Caprese voor een leuke prijs

Tijdens Focacciotto Festa heeft STRADA, naast dat je gratis lunch voor de rest van 2023 kunt winnen, nog een andere leuke actie! Heel de maand september haal je namelijk een Focacciotto Caprese voor maar €6,00,-! Geniet met je vrienden en familie van dit authentieke, Italiaanse flatbread, dat gebakken is in een speciale pizzaoven! Het broodje is rijkelijk belegd met tomaat, mozzarella en basilicumpesto. Klinkt goed, hé?

Win, win, win!

Kun jij als een echte ‘Italiano’ de meest verrukkelijke lunch bedenken? Creëer een broodje dat barst van smaak, passie en karakter en laat je innerlijke Italiaanse passie de vrije loop. Bedenk een lunchmoment dat simpelweg ‘perfetto’ is en maak kans op deze ‘delizioso’ prijs; gratis lunch voor de rest van 2023. Hieronder lees je hoe je kunt winnen.

  1. Stel je eigen belegde broodje samen op: www.stradastreetfood.nl/focacciottofesta
  2. Vul je gegevens in en verstuur je deelname (meedoen kan t/m 30 september).
  3. Houd je inbox in de gaten, in oktober maken we de winnaar bekend.

Meer acties over Binnenstad Tilburg