Win kaartjes voor IMAX bij Pathé Tilburg Centrum!

Na een verbouwing van tien weken, is Pathé Tilburg Centrum klaar voor 2023. De bioscoop heeft nét de nieuwe IMAX-zaal geopend en wij mogen 2x 2 kaartjes weggeven! Lees snel verder.

In dit interview kun je alles lezen over de twee locaties van Pathé in onze stad. We spraken er met Simon Willemsen, theatermanager en met Rob de Brabander, servicemanager, over de verschillen tussen de twee locaties, de nieuwe IMAX-zaal en natuurlijk over films.

IMAX-zaal

Na een grote verbouwing heeft het centrum er een compleet nieuwe zaal bij: de IMAX-zaal. “Met een curved scherm van twintig bij elf meter hebben wij het grootste scherm van de regio. Ook is de zaal uitgerust met 4K Laser Projectie en het IMAX Immersive Audio Systeem. IMAX is niet samen te vatten in één woord of zin. Het is de grootste manier om van film te genieten,” vertelt Simon.

Kaarten winnen

Wil jij kaarten winnen voor een film in de nieuwe IMAX-zaal? Het enige dat je hoeft te doen, is onderstaande prijsvraag juist te beantwoorden. De winnaar krijgt per mail bericht!

Hoeveel IMAX-zalen zijn er in Nederland? 

A) 1

B) 3

C) 6

Win kaartjes voor IMAX Pathé

Dossier: Binnenstad

Meer acties over Binnenstad Tilburg