Laden Evenementen

20e Volleybaltoernooi van VC ’t Luifeltje

Informatie
Datum:
10 april 2022
Tijd:
12:00 tot 18:00
Prijs: €30
Locatie:Sporthal Dongewijk

Zondagmiddag 10 april 2022 zal de 20e editie van het volleybaltoernooi van VC ’t Luifeltje worden georganiseerd. Dit toernooi wordt zoals gebruikelijk gehouden in Sporthal Dongewijk, Dongewijkdreef 40 in Tilburg, stadsdeel De Reeshof. Ook dit jaar is het mogelijk om op verschillende niveaus in te schrijven, het toernooi is niet alleen voor verenigingen, maar ook voor familieteams, straatteams of gelegenheidsteams.

Gezelligheid komt op de eerste plaats, maar vanzelfsprekend willen we ook alle deelnemers spelvreugde bieden. Het inschrijfgeld bedraagt per team € 30 euro, te voldoen bij inschrijving. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 3 april 2022. Meer informatie is te vinden op deze website.

Wil jij gaan volleyballen?

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan het toernooi maar wel interesse hebben om (weer) te gaan volleyballen, dan ben je van harte welkom om geheel vrijblijvend drie keer mee te komen trainen op de woensdagavond. Vanzelfsprekend is alle relevante informatie van de vereniging te vinden op deze website.