Nieuwe editie Kiwanis Rally Tilburg voor het goede doel

Informatie
Datum:
25 mei 2024
Prijs: Gratis

Zaterdag 25 mei organiseert Stichting Kiwanis Evenementen Tilburg voor de dertiende keer de Kiwanis Rally Tilburg. Met dit jaarlijkse regionale evenement haalt de stichting zo veel mogelijk geld op voor het goede doel. Net als vorig jaar gaat de opbrengst naar Quiet Community Tilburg en Stichting Humanitaire Hulp Kinderen Oekraïne.

Foto: Robwerk

Ieder jaar organiseert Stichting Kiwanis Evenementen Tilburg het ‘automotive’ evenement: de Kiwanis Rally Tilburg. De inschrijving voor de rally – waar zo’n honderd cabrio’s, klassieke, exclusieve en elektrische auto’s aan meedoen – is inmiddels geopend. Voor deze dertiende editie is opnieuw de samenwerking gezocht met de Quiet Community Tilburg. Quiet maakt het verschil voor mensen in een armoedesituatie in onze regio. Hun doel is armoede te verzachten en mensen te versterken. Net als vorig jaar steunt de rally ook de kinderen in Oekraïne. Daarom is ook nu het tweede goede doel: Stichting Humanitaire Hulp Kinderen Oekraïne, opgericht door Piet Spijkers uit Tilburg.

Evenaren of overtreffen

Met deelname aan de rally steunen de equipes direct deze goede doelen. Ook dit jaar verwacht de organisatie drie categorieën deelnemers: de ‘klassieke’ auto’s rijden voorop, gevolgd door cabrio’s en exclusieve auto’s. Ook de elektrische auto’s krijgen een prominente plek in het deelnemersveld. “We hopen de 85 equipes van vorig jaar te evenaren”, vertelt Jos Frijters. “En we willen natuurlijk de donaties, 20.000 euro voor ieder doel, evenaren. Of, liever nog: overtreffen.”

Nodige verrassingen

De Kiwanis Rally 2024 start traditiegetrouw vanaf het Willem II-stadion. Na een route in en rond het Brabantse land finishen de equipes bij Auberge du Bonheur. Daar worden de cheques aan de goede doelen uitgereikt. “Als organisatie doen we er alles aan om weer een mooie route uit te zetten. Op deze dag geniet iedereen in goed gezelschap van de prachtige omgeving. En natuurlijk zorgen we voor de nodige verrassingen onderweg. Maar het belangrijkste is om geld op te halen voor onze goede doelen.”

Maximumaantal equipes

De inschrijving voor deze dertiende Kiwanis Rally Tilburg is inmiddels geopend. Er kan een maximumaantal equipes deelnemen, dus snel inschrijven is verstandig. Dit kan via de website (kiwanisrallytilburg.nl) of door een mailtje te sturen naar info@kiwanisrallytilburg.nl. Na inschrijving ontvangen deelnemers/equipes een bevestiging met alle benodigde informatie.

Geef een ‘Zetje’

Voor wie niet in de gelegenheid is om mee te rijden, maar de goede doelen wel een warm hart toedraagt, zijn er de ‘Zetjes’. Ieder ‘Zetje’ van vijftig euro betekent direct steun voor veel kinderen, zowel in de regio als in Oekraïne. Alle informatie over de Kiwanis Rally Tilburg is te vinden op www.kiwanisrallytilburg.nl

Meer informatie

Wil jij meer weten hierover? Kijk dan even op deze website.