Laden Evenementen

50Plus: DOWNTON ABBEY: A NEW ERA

Informatie
Datum:
24 november 2022
Tijd:
13:30 tot 16:00
Prijs: €8,50
Locatie:Pathé Tilburg

50PLUS Bios is terug met nieuwe titels! Elke of donderdag om 13:30 vertoont Pathé Tilburg Centrum prachtige films, waarbij het aanbod elke twee weken wisselt. Zo geniet u van de allerbeste films, zonder last te hebben van de drukte bij avond- en weekendvoorstellingen. 50PLUS-voorstellingen zijn inclusief pauze en een heerlijk kopje koffie of thee en een zoete lekkernij inbegrepen!

Op donderdag 17, 22 en 24 november staat het tweede deel van Downton Abbey op de planning. Waan je in het Engeland van de jaren 20 in het prachtige Yorkshire. Violet komt op mysterieuze wijze in het bezit van een villa in Zuid-Frankrijk. In Downton Abbey: A New Era keert de gehele originele cast van Downton Abbey opnieuw terug naar het landhuis van de famillie Crawley en daar voorbij.

Over Pathé 50plus

Pathé 50PLUS is altijd weer een gezellig uitje! Elke dinsdag of donderdag om 13:30 uur worden er prachtige films vertoond, waarbij het aanbod elke twee weken wisselt. Zo geniet u van de allerbeste films, zonder last te hebben van de drukte bij avond- en weekendvoorstellingen. De voorstellingen hebben een pauze en u ontvangt een gratis kop koffie met een koek.