Laden Evenementen

A Boogie Wit Da Hoodie bij Poppodium 013

Informatie
Datum:
26 maart 2023
Tijd:
19:30 tot 22:00
Prijs: €38,80
Locatie:013 Tilburg

Yes! A Boogie Wit Da Hoodie komt voor een exclusieve Nederlandse show naar 013! De Amerikaanse rapper bracht begin december zijn nieuwste album uit ‘Me vs. Myself’. Geheel in het teken van dit album start ook zijn gelijknamige tour. Lees snel verder!

Eerder stond A Boogie Wit Da Hoodie in het voorprogramma van Drake en Future en rockte hij in 2018 de Main Stage van WOO HAH!. Hij bracht verschillende albums uit – waarop hij samenwerkte met grote namen zoals 21 Savage, Roddy Ricch, Young Thug, Kodak Black en Lil Uzi Vert – bestormde hitlijsten met monsterhits als ‘Drowning’ (die bijna 700 miljoen keer gestreamd is op Spotify), ‘Look Back at it’ en voegde begin december zijn nieuwste album genaamd ‘Me vs. Myself’ toe aan zijn indrukwekkende discografie.

Meer informatie

Inmiddels is A Boogie Wit Da Hoodie een gevestigde naam in het hedendaagse hiphop landschap en dus werd de tijd rijp voor een exclusieve NL-headline show! Tickets zijn €38,80 (incl. servicekosten) en zijn vanaf vrijdag 16 december om 13:00 hier verkrijgbaar!