Laden Evenementen

Aaf Brandt Corstius bij Schouwburg Concertzaal Tilburg met haar voorstelling Welkom bij mijn zielige jeugd

Informatie
Datum:
30 oktober 2021
Tijd:
20:30 tot 21:40
Prijs: €19,50

Op zaterdag 30 oktober komt Aaf Brandt Corstius naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. Het belooft een leuke cabaretvoorstelling te worden, die jij niet wil missen! De voorstelling start om 20:30 uur maar je kan al eerder naar binnen om eventueel een drankje te nuttigen om alvast in de stemming te komen. De laatste kaarten kosten €19,50 per stuk. Lees snel verder voor alle info.

De voorstelling

Toen Aaf Brandt Corstius zes jaar was, stierf haar moeder, gaf haar vader haar hondje weg en verhuisde het gezin op stel en sprong naar Amerika. Daar begon het zielige deel van haar jeugd: welkom! Loop de trap af naar de kelder van haar ouderlijk huis en bekijk de dia’s die Aaf uit de verhuisdozen haalt. Kijk samen met Aaf jarentachtig-tv, en zie de beroemde wezen en halfwezen die haar inspireerden: van Annie en de kinderen Von Trapp tot E.T. (Oké, E.T. is een buitenaards wezen en geen wees, maar hij voelt zich wel heel ontheemd.)

Goudmijn?

Is een zielige jeugd een goudmijn voor een schrijver? Of was Aaf toch liever altijd in dat grote, krakende huis in Overveen gebleven, met een lieve, mooie moeder die kookte, feesten gaf, moeiteloos dertig engelenpakjes naaide voor het kersttoneel en haar kinderen elke avond in zachte pyjama’s van Petit Bateau stak?

Extra info:

Een ticket voor deze voorstelling kost €19,50. Neem contact op met de kassa voor het bestellen van de tickets via het volgende nummer: 013 543 22 20. De voorstelling start om 20:30 uur maar de zaal zal al eerder open zijn zodat je alvast in alle rust plaats kan nemen en eventueel een drankje kan nuttigen van te voren. Alle informatie betreffende de voorstelling vind je gemakkelijk op de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg.