Laden Evenementen

Akoestische sunday sounds van Time out bij Zjuu

Informatie
Datum:
29 mei 2022
Tijd:
16:00 tot 21:00
Prijs: Gratis
Locatie:Zjuu
Zjuu Time Out
Op zondag 29 mei treedt de band Time out op bij Zjuu. Met geweldige akoestische sunday sounds wordt het Hemelvaartsweekend goed afgesloten tijdens het eten en drinken. Lees snel verder voor alle informatie. 

De band Time out

Swingend wordt het zeker met Time Out. Een allround coverband die je op een energieke level brengt met strakke beats van 4 muzikanten, 2 zangeressen en 1 zanger. Met muziek van topartiesten in de genres r&b, soul, disco en pop. Variërend uit de jaren ’80 en de 21e eeuw. Band Time Out is ideaal voor jouw privé- of bedrijfsfeest, in de kroeg of op festivals. Een groot of klein podium? Het maakt ons niet uit; knallen zullen we!

Over Zjuu

Zjuu Brunch & Borrelbar is dé ontmoetingsplek in het Tilburgse Leijpark. Een uniek totaalconcept waar Bewegen, Ontspannen, Ontmoeten en Genieten centraal staan. Laagdrempelig, maar met hoogwaardige kwaliteit en ultieme gastvrijheid. Bij Zjuu geniet je dagelijks van ontbijt, lunch, diner en borrel(happen). Maar we zijn veel meer dan alleen een eet- en drinkgelegenheid. Zjuu is een bijzondere ontmoetingsplek, waar mensen bij elkaar komen door middel van sport & beweging, teambuilding-events of een vergadering.

Programma Hemelvaartsweekend

Benieuwd wat er nog meer te beleven is bij Zjuu tijdens dit lange Hemelvaartsweekend? Bekijk dan eens het programma van donderdag, vrijdag of zaterdag.