Laden Evenementen

Alien Mag expositie ‘Claim Your Space’ in ateliercomplex NS16

Informatie
Datum:
27 februari 2022 12:00
-
01 maart 2022 17:45
Prijs: €7,00

Van zondag 27 februari tot en met dinsdag 1 maart bekijk je de expositie Claim Your Space van Alien Mag in het ateliercomplex NS16 in Tilburg. De expositie staat in het teken van het succesvolle eerste publicatiejaar van het online magazine en zet alle makers en muses in de spotlight. Lees snel verder.

Over Alien Mag

Nóg een online magazine dat zich richt op mode, lifestyle en andere vormen van cultuur? Ja, maar dan nét een beetje anders. Alien Mag draait om girlpower en zelfacceptatie, om het vieren van het leven in al haar verscheidenheid. Bij Alien Mag staat diversiteit hoog in het vaandel. Het merendeel van de verhalen wordt geschreven door biculturele vrouwen en in de fotoreportages worden verschillende vrouwen gerepresenteerd.

De expositie

In de laatste week van februari viert Alien Mag een succesvol, eerste publicatiejaar. Tijdens de expo in NS16 is een selectie te zien van het werk van betrokken makers. Daarnaast zijn er ‘behind the scenes’ beelden en ongepubliceerd materiaal te zien. Op 25 en 26 februari wordt de expositie feestelijk geopend voor een besloten gezelschap. Van 27 februari tot en met 1 maart is de expositie te bezoeken door het publiek.

Meer informatie en tickets

Meer informatie over Alien Mag vind je op deze website. Tickets voor de expositie kosten €7,- in de voorverkoop en kun je hier vinden.