ALL NIGHT: skatecafé veranderd in dansvloer door de beats van KOSI bij Hall of Fame

Informatie
Datum:
20 november 2021
Prijs: Variërend
Locatie:Hall of Fame

Op zaterdag 20 november 2021 verandert de Hall of Fame in een Moombahton heaven. De hele avond zullen er de meest lekkere beats worden gedraaid waar jij alleen of met je vrienden eventjes lekker uit je plaat kunt gaan. Lijkt het jou leuk om hierbij te zijn? Lees dan snel verder voor alle info.

De avond

Op 20 november wordt het skatecafé een dampende dansvloer door de beats van KOSI. Anderhalve meter afstand houden? Zeker niet! Gewoon de hele nacht schuren op het ritme van zwoele tunes in de leukste schuurtent van de Spoorzone. KOSI hoopt er samen met jullie een top avond van te maken. Eentje die we niet snel zullen vergeten. Hopelijk kan ALL NIGHT ook écht de hele nacht zijn als dit vanuit de overheid weer mag. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kan er tussen 20:00 en 00:00 gedanst worden. Eén ding is wel zeker: 20 november hete hitjes bij de Hall!

Kaarten

Een early bird ticket kost €6,00 euro. In de voorverkoop kosten ze €8,50 en normale €11,00 euro dus wees er snel bij. Je koopt je kaarten gemakkelijk via de website.

Voor ALL NIGHT is een coronacheck QR-code nodig.