logo
Laden Evenementen

Annelies van Hullebusch ‘BOEK-STEEN-PAPIER’ in De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
30 maart 2022
Tijd:
20:30 tot 20:30
de nieuwe vorst

Annelies Van Hullebusch vertrekt voor BOEK-STEEN-PAPIER vanuit enkele ‘mijlstenen’ die haar leven hebben bepaald, beïnvloed en verrijkt. Daar maakt ze een voorstelling van vol ambacht, detail, poëzie, papier, maquettes, projecties, kleur en schoonheid. Ze interviewt, praat, combineert, tekent, concludeert en fantaseert.

Wat je kunt verwachten

Het publiek zit op de tribune met een mooi gebonden boek op schoot dat uit vijf hoofdstukken bestaat. Hun blik reist tussen foto’s, woorden en tekeningen in het boek, beelden op het podium en de verhalen die Annelies live in De Nieuwe Vorst vertelt.

Nieuw gecomponeerde muziek klinkt dichtbij of veraf. Elk hoofdstuk heeft een persoonlijke aanleiding, maar zoomt uit naar een universeel verhaal over kracht, overtuiging en zwakte. Een individuele leeservaring en gemeenschappelijke kijkervaring raakt op die manier mooi met elkaar verweven.

Vergeet je leesbril niet!

Tickets?

Wil jij deze voorstelling bijwonen? Dat kan! Bestel je tickets via deze website. De tickets kosten 17 euro, voor leeftijden onder de 25 en studenten slechts 15 euro. De voorstelling start om 20:30.