Laden Evenementen

Aqua Fitness Festival bij Zwembad Stappegoor

Informatie
Datum:
08 september 2022
Tijd:
19:30 tot 22:30
Prijs: €7,50
Locatie:Zwembad Stappegoor Tilburg
aqua fitness festival

Leuk evenement voor sportievelingen en mensen die graag op stap gaan. Of nog beter: mensen die het leuk lijkt om dit allemaal te combineren. Op donderdag 8 september vindt namelijk de eerste editie van het Aqua Fitness Festival plaats bij zwembad Stappegoor. Je kunt er tijdens deze avond achterkomen welke aquasport écht iets voor jou is. Maar je kunt uiteraard ook gewoon meedoen om een leuke avond te beleven vol conditie, uithoudingsvermogen en vette muziek. Lees verder. 

Tijdens deze avond komen verschillende aqualessen op verschillende muziekstijlen aan bod. Denk aan house, hardstyle, latin, 90’s en veel meer. Uiteraard kun je er ook wat lekkers eten en drinken. De horecazaak Waterkant eten en drinken zorgt namelijk voor gezonde tussendoortjes.

Programma

De avond begint om 19:30 uur in de horeca van Stappegoor: De Waterkant eten en drinken. Je krijgt een smoothie en uitleg over de avond. Vervolgens zijn er drie rondes waarbij je kunt kiezen uit steeds twee lessen en muziekstijlen. De aqua-fitness lessen vinden plaats in het sportbad en het recreatiebad. Je kunt op de avond zelf de keuze maken wat je gaat doen. Bekijk daarvoor hieronder alvast de timetable.

aqua fitness festival

Meer informatie

Wil je zeker zijn van een plekje? Bestel dan je tickets online. Vol is vol en tickets kosten €7,50. Dit is inclusief drie aqualessen, een smoothie en gezonde tussendoortjes. Abonnementhouders hebben op vertoon van hun abonnement gratis toegang tot deze avond.

Voor meer informatie of contactgegevens kun je deze website raadplegen.