Laden Evenementen

Arbie’s Beachhouse organiseert Mosselbaai en Beachborrel!

Informatie
Datum:
23 september 2022 15:00
-
25 september 2022 22:00
Prijs: €27,50
Locatie:Arbie’s Beachhouse

In het weekend van 23 t/m 25 september zijn er leuke dingen te doen bij Arbie’s Beachhouse! Zo kun je eten uit de grootste mosselpan ter wereld en genieten van de grootste vrijdagmiddagborrel van Berkel-Enschot en omgeving. Klinkt goed? Scroll verder voor alles wat je moet weten over de Mosselbaai en Beachborrel van Arbie’s Beachhouse!

Mosselbaai

23, 24 én 25 september kun je bij Arbie’s Beachhouse onbeperkt mosselen eten uit de grootste mosselpan ter wereld! Voor maar €27,50 per persoon geniet je van onbeperkt mosselen, salade en brood. De mosselen komen in verschillende smaken, denk aan de Arbie’s Special, het Mediterraanse Masterpiece en een Indonesisch gekruide variant. Op de zaterdag wordt de Mosselbaai éxtra groots aangepakt: de mosselen zullen worden bereid in samenwerking met Bistro St. Sjaak! De Mosselbaai is geopend van 16:00 tot 22:00 uur en je kunt reserveren door te mailen naar info@arbies.nl of klik op deze link. Let op: dit evenement duurt 3 dagen en je kunt voor elke dag apart reserveren, klik dus de gewenste dag aan.

Beachborrel VI

De laatste Beachborrel van het jaar bij Arbie’s vindt plaats op vrijdag 23 september. Tijdens deze vrijdagmiddagborrel geniet je van de zomerse deuntjes van de DJ en snack je van heerlijk fingerfood. De Beachborrel begint om 15:00 uur en eindigt om 22:00. Kun je niet wachten? Het terras is al om 12:00 geopend! Vast een (sta)tafeltje reserveren voor de borrel en daarmee verzekerd zijn van een plekje? Mail dan naar info@arbies.nl of klik op deze link.

Meer info

Meer informatie over Arbie’s Beachhouse vind je hier.