Arrangement ‘het verhaal van Kessels’ bij het Kessels Museum

Informatie
Datum:
04 juli 2024
Tijd:
10:00 tot 10:00
Prijs: 27,50
Locatie:Kessels Museum, muziekbeleving voor jong en oud

Ben jij geïnteresseerd in de muziekhistorie van Kessels in Tilburg? Dan is dit arrangement iets voor jou! In samenwerking met de Stadsgidserij en Restaurant de Harmonie organiseert het Kessels Museum op donderdag 4 juli deze unieke belevenis.

Programma

Je start om 10.00 uur in het Kessels Museum met een rondleiding. Vervolgens wordt er een heerlijke lunch aangeboden bij restaurant De Harmonie van 12.00 tot 13.00 uur, waarna de Stadsgidserij je ophaalt voor de stadswandeling die eindigt in het Spoorpark. De wandeling duurt ongeveer anderhalf tot twee uur.

Voor de lunch die onderdeel uitmaakt van dit arrangement heb je de keuze uit: desembrood (wit of bruin) met twee rundvlees kroketten en mosterd, of een croque madame van desembrood met boerenkaas, ham, bechamel en een spiegelei. Bij de lunch hoort ook een drankje naar keuze (frisdrank, koffie of thee).

Kosten

De kosten van dit arrangement bedragen € 27,50 per persoon. Bij dit arrangement kan helaas geen gebruik worden gemaakt van de Museumkaart. Bij een minimum aantal van zes personen gaat deze activiteit door.

Meer informatie

Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Kessels Museum. Ook op 2 mei en 6 juni is dit arrangement te boeken!