Laden Evenementen

Art Parade door Tilburg door Urge Collective en Kunstpodium T

Informatie
Datum:
12 november 2021
Tijd:
15:00 tot 21:00
Prijs: gratis

Join the Art Parade! Op vrijdag 12 november 15:00 uur nodigt Kunstenaarscollectief Urge iedereen uit om mee te doen aan de gezamenlijke Art Parade door de straten van Tilburg. De parade wordt gevolgd door openingsdiner bij Kunstpodium T 19:00 uur. Lees snel verder.

De parade

Deze parade is een samenwerking met the Living Museum Tilburg, Wijkcentrum De Wissel, en alle mensen die zich onderweg bij ons aansluiten. Het is een gezamenlijk moment van delen, en een platform voor mensen om zichzelf artistiek te uiten in de publieke ruimte van de stad. De parade zal verschillende expressievormen bevatten, zoals beschilderde vaandels, spoken word, beweging en dans, zang en muziek. Het onderwerp blijft open – wat alle deelnemers verbindt in de vrijheid van hun artistieke expressie.

Programma

De parade start bij Wijkcentrum De Wissel (Leliestraat 49 Tilburg) om 15:00 uur en beweegt zich door de stad richting Kunstpodium T. Om 19:00 uur verwelkomen we iedereen bij Kunstpodium T (Noordstraat 105) om een gezamenlijk diner te hebben. Op zaterdag zijn de visuele overblijfselen van de parade te zien in de expositie bij Kunstpodium T: gratis te bezoeken van 10:00 tot 20:00 uur.

Het project is geïnitieerd door URGE Collective en is het resultaat van hun residentie bij Kunstpodium T van 27 oktober tot 12 november.

Praktische informatie

Wegens de nieuwe covid-maatregelen wordt iedere bezoeker van Kunstpodium T gevraagd een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien. Dit is niet nodig voor deelname aan de Parade.

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn? Ga dan voor meer informatie naar deze website.