logo
Laden Evenementen

Meditatie dag bij Het Zonnelicht

Informatie
Datum:
11 juni 2022
Tijd:
09:30 tot 16:00
Prijs: donatie
Locatie:Het Zonnelicht

Zaterdag 11 juni is er weer een meditatie dag bij Het Zonnelicht. Op deze dag is het mogelijk om een hele dag op je eigen wijze en op je eigen tijd te komen mediteren of ascenden. Benieuwd naar alle info over deze dag? Lees dan snel verder. 

De meditatie dag

Deze dag geeft je de mogelijkheid je ascension en of meditatie te verdiepen en te verlevendigen. Ascension is een meditatie techniek die je bij The Bright Path kan leren. Er zijn 2 meditatie blokken van 2 uur, in de ochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur en in de middag van 14:00 uur tot 16:00 uur.
Je kunt zelf bepalen wanneer je komt en of stopt, de poort is de hele dag open. Je hoeft dus niet 2 uur lang aan een gesloten te mediteren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om in de prachtige bamboetuin rond te lopen. Zelf in de tuin zou je op een rustig plekje verder kunnen mediteren.
Daarnaast is het gezellig en inspirerend om elkaar tijdens de lunch te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Overige informatie

De meditatie dag is toegankelijk voor iedereen en de entree is op basis van donaties. Het programma van de meditatie is hieronder te lezen.

9:30 uur: inloop
10:00 uur tot 12:00 uur: ascenden – mediteren
12:00 uur tot 14:00 uur: lunch pauze (Koffie, thee en iets lekkers is aanwezig. Je kunt je eigen lunch meenemen of in de stad of bij de Piushaven ergens lunchen.)
14:00 uur tot 16:00 uur: ascenden – mediteren

Benieuwd naar de data van de andere meditatie dagen? Klik dan eens hier of op deze pagina.