Laden Evenementen

Aspergetour in de Piushaven

Informatie
Datum:
22 mei 2022
Tijd:
12:00 tot 17:00
Prijs: €75
Locatie:de Piushaven / Binnenstad Tilburg

Het is lente en dat betekent tijd voor asperges! De sappige stengels horen bij ons culinair erfgoed. Zeven restaurants aan de Piushaven organiseren samen met WijnSpijs een heerlijke aspergemiddag. Op zondag 22 mei 2022 kun je tijdens de aspergetour ultiem genieten van het witte goud. Het beloofd een culinaire beleving te worden.

Wat kun je verwachten?

Heul veul asperges, en niet (alleen) met botersaus, ham en eieren. Op zondag 22 mei, samen met 7 van de allerleukste restaurants van Tilburg, allemaal rondom de allerhipste haven van de wereld (de Piushaven), organiseert WijnSpijs een Asperge Wandeling

  • Zeven asperge-gerechtjes;
  • Zeven uitstekende wijnen;
  • Zeven keer een culinaire beleving.

En dat allemaal op één zondagmiddag! App je vrienden, bel je familie of vraag je geliefde om samen te genieten van deze heerlijke middag!

Welke restaurants doen mee?

Bij deze Tilburgse restaurants ga je een heerlijk hapje en drankje nuttigen:

  1. Smit Vis aan de Haven
  2. Jaxx Marina
  3. Boot013
  4. Stadsbrouwerij 013
  5. Restaurant Harboury
  6. Good Mood
  7. Villa Pastorie

Interesse?

Ging jij aan bij het woord asperge? En wil je deelnemen aan deze leuke wandeling? Asperges zijn schaars, en daarom ook de tickets. Wees er snel bij!   De wandeling vindt plaats op zondag 22 mei en begint om 12:00 uur. Meer informatie en tickets vind je op de website van WijnSpijs.