Laden Evenementen

Asthon Brothers met voorstelling ‘A Medicine Show’ naar Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
23 april 2022
Tijd:
20:15 tot 22:00
Prijs: Variërend

Op zaterdag 23 april komen de Ashton Brothers met hun voorstelling ‘A Medicine Show’ naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. Lijkt het jou tof om deze voorstelling bij te wonen? Dat kan! Lees snel verder voor alle info omtrent de voorstelling, dit wil jij namelijk niet missen! 

De voorstelling

Na het grote succes van de extravagante show Ashtonia, waren de Ashton Brothers nét begonnen met het maken van een gloednieuwe show toen de coronacrisis de voorbereidingen abrupt tot stilstand liet komen. Maar blijven zitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA. Flexibel meebewegend met het kleine beetje ruimte dat de coronamaatregelen ze bood, ontwikkelden ze een nieuw theaterconcept: A Medicine Show. Een compleet avondje uit met een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij.

Inspiratie

A Medicine Show is gebaseerd op een oudere voorstelling: Charlatans, a medicine show. Hiermee hadden de Ashton Brothers twaalf jaar geleden enorm veel succes. In binnen- en buitenland was de show geliefd en uitverkocht. De oude acts zijn weer afgestoft, de parels weer gepolijst en nu kunnen ze weer voor een publiek worden vertoond. Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch. Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère.

Interesse?

Bestel je kaarten gemakkelijk via de website. De prijzen variëren tussen €32,50 en €24,50. Bekijk deze video om alvast in de stemming te komen van deze top avond.