Laden Evenementen

Audio Show iEar’ 2022

Informatie
Datum:
26 november 2022 10:00
-
27 november 2022 18:00
Website:
Prijs: Gratis
Locatie:Koning Willem II stadion

De grootste en leukste Audio Show van de Benelux. Meer dan 75 topmerken in ruim 30 luisterruimtes. Op 26 & 27 november 2022 is het weer zover, Audio Show iEar’ in het Willem II stadion Tilburg.

Na het overweldigende succes en de vele positieve reacties die iEar ontving op de zes eerdere edities van Audio Show iEar’ komt de leukste audiobeurs ook dit jaar weer terug! Audio Show iEar’ is de hifi show van de Benelux! De Audio Show iEar’ 2022 biedt veel van het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Een prachtige gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur tot en met exclusieve topproducten.

De audiobeurs vindt dit jaar weer plaats in het Koning Willem II stadion in Tilburg. Een mooie locatie met genoeg parkeergelegenheid. Het stadion is makkelijk te bereiken via de naastgelegen A58 of via de pendeldienst van station Tilburg.

Natuurlijk zorgt iEar’ ook deze editie weer voor de nodige primeurs en speciale gasten. De importeurs en fabrikanten verzorgen prachtige demonstraties, diverse workshops en laten je kennis maken met al het moois wat er op audiogebied verkrijgbaar is. iEar verwelkomt je graag op 26 & 27 november 2022 op de premium audio show van het
jaar!

Praktische informatie

De Audio Show vindt plaats op zaterdag 26 & zondag 27 november in het Koning Willem II Stadion in Tilburg. De show is geopend van 10:00 tot 18:00. Entree is geheel gratis!