Awash bij Heyhoef Coolvibes

Informatie
Datum:
14 april 2024
Tijd:
15:00 tot 17:00
Prijs: 10,-
Locatie:Heyhoef-Backstage

Op donderdag 14 april kun je bij Heyhoef-Coolvibes terecht voor een seated concert van Awash. Maak je klaar voor een middag vol met Indie Folk Rock! Benieuwd? Lees snel verder!

Heyhoef Coolvibes seated concerts kent altijd een intieme ambiance met semi-akoestische muziek. Speciaal daarbinnen passend heeft de Brabantse Indie-Pop band ook en show voorbereid die perfect aansluit bij dit format. Tijdens deze middag vindt er een akoestische presentatie plaats van hun nieuwste album ‘To where the river starts’ gepresenteerd worden, naast vele andere nummers uit hun repertoire. Dit zorgt uiteraard voor extra cachet aan dit Coolvibes concert!

Over Awash

De Brabantse band Awash maakt indie pop, rock. Boeiend in zowel klein als het groot, lyrisch, breekbaar en vol overgave. Meer dan 300 optredens, waaronder voorprogramma van James Wash van Starsailor, diverse radio-optredens (Nachtegiel en Ekdom in de nacht bij 3FM), festivals nationaal/internationaal en een tour door Engeland.

Geen hippe hype, maar een gedreven marathon. Niet poppy genoeg, geen echte rock? Wel een sound waarin de jaren 80 & 90 te horen is met vergeten gitaarsolo’s, fretloze bas, orgel en de strot van de zanger die doet denken aan je cd’s van vroeger, dit terwijl het toch eigentijds blijft voelen.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Heyhoef Backstage. Een kaartje kost slechts €10,-. Kaartjes zijn via hier te koop!