Laden Evenementen

Baby Crazy van Hulst en Tarenskeen bij De Nieuwe Vorst in Tilburg

Informatie
Datum:
04 november 2021
Tijd:
20:30 tot 23:00
Prijs: Variërend

Op donderdag 4 november om 20:30 uur speelt Hulst en Tarenskeen Baby Crazy bij De Nieuwe Vorst in Tilburg. De show begint om 20:30 maar je kan er al iets eerder binnen om eventueel een drankje te doen en alvast in de stemming te komen. Lijkt het jou nu leuk om hier bij te zijn? Lees dan snel verder voor alle informatie betreffende het evenement.

De show

In Baby Crazy doen de jonge makers waar zij het beste in zijn: vijf personages met totaal verschillende mensbeelden tot elkaar veroordelen, in de hoop zo iets te kunnen leren over de wereld waarin we leven. Een zwanger meisje, een medium succesvolle artiest, een ex-obese fitness fanaat, een restauranteigenaar en een non-monogame manager praten over baby’s. Het klinkt als een ingewikkelde mop maar het is het fundament van de gloednieuwe tragische komedie van Hulst & Tarenskeen. In deze hypermoderne mozaïekvertelling staat Maria centraal. De 20-jarige studente raakt zwanger na een onenightstand. Ze wist zelf nog amper wie ze was, maar nu zit er een baby in haar buik en dat is heel hard wennen.

Slimme komedie

Baby Crazy is een slimme komedie over de kracht van nieuw leven en de angst voor verandering. Hulst & Tarenskeen grijpen de zwangerschap van Maria en de reacties van haar vrienden aan om het over verschillende grote thema’s te hebben. Zwangerschap, overpopulatie, seks, milieu, vriendschap, eigendom, gender, de prestatiemaatschappij: het komt allemaal aan bod. En dat allemaal in de vorm van een sappig plot, waarin de mens gepresenteerd wordt in zowel zijn gekte als welwillendheid.
Een crazy theateravond waarin al je verwachtingen overhoop worden gegooid.

Interesse

Lijkt het jou leuk om hierbij te zijn? Bestel dan snel je kaarten via de website. Een normaal kaartje kost €17,00 maar voor studenten en personen onder de 25 jaar kost een kaartje €10,00. Studenten van de FHK betalen slechts 50% van de officiële prijs. Dus zorg ervoor dat jij er bij bent!