Laden Evenementen

Banenmarkt bij Van Mossel aan de Ringbaan-Noord

Informatie
Datum:
14 oktober 2021
Tijd:
19:00 tot 21:00
Prijs: Gratis

Van Mossel Automotive Groep is als grootste Automotive bedrijf van Nederland altijd op zoek naar nieuw talent! Help jij Van Mossel als aftersales manager de werkplaatsen naar een hoger niveau te tillen? Zorg jij als serviceadviseur voor een 100% klanttevredenheid? Sleutel jij als automonteur graag aan auto’s of werk je liever als hoog volt monteur met elektrische auto’s? Laat jij als voorbewerker/autospuiter auto’s na schade weer als nieuw de weg op gaan? Kom dan naar de banenmarkt op donderdag 14 oktober van 19.00 tot 21.00 op Ringbaan Noord 65 in Tilburg. Onder het genot van een hapje en een drankje stelt Van Mossel zich graag aan je voor. 

Over de banenmarkt

Om vrijblijvend kennis te maken met Van Mossel Volkswagen, Audi, Seat/Skoda en Fiat/Jeep/Alfa Romeo én Van Mossel Autoschade organiseren ze een banenmarkt voor iedereen die geïnteresseerd is in een nieuwe uitdaging in de aftersales of autoschade! Op deze dag stelt Van Mossel zich voor als potentiële werkgever en kom je erachter wat ze voor je kunnen betekenen. Daarnaast krijg je een beeld hoe het is om bij Van Mossel te werken door je een kijkje in de keuken te geven, ontmoet je potentiële collega’s en hoor je meer over het werken bij het grootste Automotive bedrijf van Nederland! Na de rondleiding is er ruimschoots tijd om vragen te stellen en je ervaringen te delen!

Heb je ervaring in een aftersales of autoschade functie óf volg jij een opleiding in één van deze richtingen? Sta je open voor nieuwe contacten en nieuwe uitdagingen? Kom dan op 14 oktober kennismaken en ontdek of Van Mossel die volgende stap in je loopbaan kan bieden!

Aanmelden

Om de banenmarkt goed te kunnen organiseren, vraagt Van Mossel om jezelf vooraf aan te melden. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoonnummer en/of e-mailadres achterlaten. Van Mossel houdt je dan per mail op de hoogte. Aanmelden kan tot en met maandag 11 oktober via deze website. 

Mocht je op 14 oktober helaas niet aanwezig kunnen zijn maar wil je wel graag een keer bij Van Mossel komen kijken? Neem dan contact op via werken@vanmossel.nl.