Laden Evenementen

Banenmarkt in het Koning Willem II Stadion

Informatie
Datum:
14 maart 2023
Tijd:
16:00 tot 19:00
Prijs: Gratis
Locatie:Koning Willem II stadion
banenmarkt koning willem II stadion

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Wil jij je eerste stappen op de arbeidsmarkt zetten of wil je jezelf oriënteren op een mogelijke carrière switch? Dan hebben we een goede tip voor je. Op dinsdag 14 maart organiseert WSP (Werkgevers Servicepunt) namelijk een banenmarkt in het Koning Willem II Stadion. De banenmarkt duurt van 16:00 – 19:00 uur en is gratis te bezoeken. Lees verder. 

Tijdens de banenmarkt maak je in korte tijd kennis met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures en/of opleidingstrajecten. De aanwezige bedrijven en uitzendbureaus zijn actief in verschillende sectoren en branches. Je krijgt hierdoor inzicht in de (opleidings)mogelijkheden om aan de slag te gaan in onder meer de sectoren transport, logistiek, productie, schoonmaak, techniek, zorg, detailhandel en veel meer. Oftewel: een mooie kans om met bedrijven in diverse sectoren in gesprek te gaan. Misschien levert het wel jouw droombaan op.

Meer informatie

De banenmarkt duurt dus van 16:00 – 19:00 uur. Wil jij de banenmarkt bezoeken? Dan vraagt de organisatie het volgende van je zodat jij misschien wel met een nieuwe job de deur uit loopt:

  • Een actueel en persoonlijk CV om de gesprekken doeltreffend te laten verlopen, verzoeken ze om meerdere exemplaren van je meest actuele CV mee te nemen.
  • Een goede voorbereiding: zorg voor een goede eerste indruk. Denk hierbij aan gepaste kleding, een verzorgd uiterlijk en het verzamelen van de juiste documenten.
  • Een goede persoonlijke presentatie. Zorg dus dat jij je verschillende bedrijven en uitzendbureaus kunt vertellen wie je bent, waar je goed in bent en wat voor soort werk je zoekt.

In principe is de banenmarkt dus opgesteld als speeddate waarin je direct een mini-sollicitatiegesprek voert.

Wil je meer informatie over de banenmarkt in het Koning Willem II Stadion? Check dan snel deze website.