Beats & Bikes bij Club Pellikaan Goirle: Spinning Festival voor het goede doel

Informatie
Datum:
03 november 2024
Tijd:
13:30 tot 20:00
Prijs: vanaf 25
Locatie:Club Pellikaan Goirle

Sportief bezig zijn, genieten van een festivalsfeer én bijdragen aan een goed doel. Het kan op zondag 3 november 2024 bij Club Pellikaan in Goirle. Dan staat Beats & Bikes namelijk op het programma. Wat je kunt verwachten? Een spinning festival voor het goede doel. Lees snel verder en claim je plekje. 

Tijdens Beats & Bikes wordt de tennishal van Club Pellikaan Goirle omgetoverd tot festivalterrein met een sportief tintje. Bereid jezelf voor op 1, 2, 3 of 4 shifts van 45 minuten hard werken op de vetste beats, compleet met een gave lichtshow en live dj’s. De shifts staan uiteraard onder begeleiding van professionele instructeurs en het TELG-collectief (een Tilburgse vriendengroep die op verschillende feesten en events draaien) zorgen met hun dj-sets dat de spinning-shifts voorbij vliegen.

Geen seconde en geen enkele shift zal hetzelfde zijn. Het enige wat jij hoeft te doen is op de fiets stappen en fietsen voor het goede doel.

Orange Babies

Het goede doel waar Beats & Bikes geld voor inzamelt, is Orange Babies. Dit is een stichting die als voornaamste doel heeft om zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika te helpen. Daarnaast strijden ze tegen de oorzaken én de gevolgen van de hiv-epidemie. Dit doen ze onder andere door het initiëren en steunen van projecten in Namibië, Zuid-Afrika en Zambia.

Daarnaast ondersteun je ook twintig andere goede doelen die zijn aangesloten bij Mystery Mountain, één van de initiatiefnemers van dit event.

Verschillende shifts

Zoals je in het bovenstaande stuk al leest, kun je deelnemen aan verschillende shifts van 45 minuten. Je bepaalt zelf aan hoeveel shifts je deelneemt. Hierbij een tijdschema van Beats & Bikes op zondag 2 juni:

  • 13:30 uur: aanvang/ontvangst
  • 14:00 uur: shift 1
  • 15:00 uur: shift 2
  • 16:00 uur: shift 3
  • 17:00 uur: shift 4
  • Vanaf 17:45 uur: afsluiten met een gezamenlijke borrel.

Meer informatie en inschrijven

Wil jij meedoen aan Beats & Bikes? Schrijf je dan in via deze website. Je betaalt €10,- inschrijfgeld en €15,- per shift dat je mee wilt doen. Daarmee ben je sportief lekker bezig, geniet je van een festivalsfeer en het belangrijkste: je zet jezelf in voor het goede doel. Deelname is voor 16 jaar en ouder.

Wil je meer informatie over dit initiatief? Check dan deze website of mail naar info@mysterymountain.nl.