Beleef het nieuwe album van Metallica bij Pathé Tilburg Stappegoor

Informatie
Datum:
13 april 2023
Tijd:
20:30 tot 23:00
Prijs: €16,00
Locatie:Pathé Tilburg

Donderdag 13 april kun jij als eerste het nieuwe album van de band, 72 Seasons luisteren bij Pathé Stappegoor. Het is van 20:30 uur tot 23:00 uur en een ticket kost €16.

Sluit je aan bij Metallica fans op donderdag 13 april voor een wereldwijde listening party. Ervaar als eerste het nieuwe album van de band, 72 Seasons, de dag voor de release, in overweldigend surround sound. Dit speciale evenement is slechts één avond exclusief te zien bij Pathé Tilburg Stappegoor.

Over 72 Seasons

72 Seasons is Metallica’s langverwachte 12e studioalbum, voorafgegaan door de eerste single “Lux Æterna” – geprezen bij de release op 28 november 2022 als ” thundering, breakneck ” (Billboard), “gut-punching” (Rolling Stone) en ” blistering” (USA Today). Onlangs is de tweede single “Screaming Suicide” uitgekomen. Metallica: 72 Seasons – Global Premiere bevat exclusieve interviews met Metallica waarbij de volledige band zich verdiept in de oorsprong en verhalen achter de nummers met begeleidende muziekvideo’s voor elk nummer op het album. Het resultaat is een eenmalige kans voor fans om 72 Seasons als eerste en volledig te ervaren.

Praktische informatie

  • Donderdag 13 april;
  • Pathé Stappegoor, Olympiaplein 2;
  • Ticket €16;
  • Kijk voor meer info/tickets op de website van Pathé