Laden Evenementen

Belle & Het Beest de Musical in de Schouwburg Concertzaal

Informatie
Datum:
04 maart 2022
Tijd:
13:30 tot 14:45
Een nieuw sprookje komt tot leven in het theater: Belle & Het Beest De Musical! Na de succesvolle familiemusicals als De Kleine Zeemeermin en Doornroosje, gaat de sprookjestraditie verder. In dit romantische verhaal spelen Sita Vermeulen en Bettina Holwerda afwisselend de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje dat verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. In het kleurrijke koninkrijk komt ook het populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor. Komt dat zien in de Schouwburg Concertzaal Tilburg!

De Musical

Zet het masker af, en toon je ware gezicht! Met de betoverende liedjes, schitterende kostuums en hilarische scènes is Belle & Het Beest De Musical een magische voorstelling voor de hele familie!

  • cast Sita Vermeulen, Bettina Holwerda, Kick Spijkerman, Titus & Fien e.a.
  • Kom verkleed! Trek je allermooiste kostuum uit de kast, en kom verkleed naar het theater! Doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverend sprookjespakket.
  • tip! Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet.

Deze voorstelling heeft geen pauze.

 Tickets

De voorstelling is vrijdag middag te zien van 13:30 tot 14:45 in Schouwburg Tilburg. Tickets zijn te koop vanaf €19,- via deze website of 013 – 543 22 20.