Laden Evenementen

Benefietavond voor Oekraïne bij Het Zonnelicht

Informatie
Datum:
25 maart 2022
Tijd:
19:30 tot 19:30
Prijs: gratis, gift mogelijk

25 maart is er een benefietavond bij Het Zonnelicht voor de oorlogsslachtoffers uit Oekraïne. Door deel te nemen aan deze avond steun jij de slachtoffers van dit onnodige geweld. Ieders gift wordt namelijk geschonken aan Giro555.  De avond zal beginnen om 19:30 uur en zal eindigen om 21:30 uur.  Lees snel verder en meld je aan!

Wat gaan we doen?

Ook zo’n last van de oorlog in Oekraïne, het lijden van de mensen en de gevoelens die je erbij hebt? Voel je dan bijzonder welkom op deze benefietavond. Op deze avond steunen we onszelf en elkaar en de mensen die slachtoffer zijn geworden. Dit doen we door middel van compassievolle meditaties met elementen van Metta (liefdevolle vriendelijkheid) en en Kum Nye (Tibetaanse bewegingsoefeningen).  Deze workshop wordt gegeven door Paulus Karremans, gediplomeerd Mindfulness Trainer en -Coach.

Overige informatie

Wil jij de slachtoffers van deze verschrikkelijke oorlog helpen in deze tijd? Meld je dan aan door een mail te sturen naar paulus.karremans@gmail.com of te appen naar 06-54756264. Vrijdagavond 25 maart vindt het evenement plaats bij Het Zonnelicht en inlopen kan vanaf 19:15 uur.