Laden Evenementen

Best Kept Secret Festival 2022

Informatie
Datum:
10 juni 2022
-
13 juni 2022
Prijs: €109
Locatie:Beekse Bergen

Van 10 tot en met 12 juni keert Best Kept Secret Festival terug naar het festivalterrein van de Beekse Bergen. Lees snel verder.

Afgelopen jaar heeft Best Kept Secret niet kunnen plaatsvinden in verband met de coronamaatregelen. Destijds is besloten om het festival te verplaatsen naar 10, 11 en 12 juni 2022. Dagelijks van 12:00 tot 00:00 kun je genieten van grootse artiesten, een toffe sfeer en lekkere drankjes. Met meer dan 8 stages is er voor ieder wel wat wils! Best Kept Secret Festival is er om mensen, culturen en disciplines te verbinden door muziek. Muziek verrijkt het leven: van geluid tot kunst en van eten tot vriendschap, het festival brengt het allemaal samen aar één plek.

Line-up

Namen als Froukje, Deus, Merol, Tramhous en veel meer zorgen er voor dat je niet stil hoeft te zitten tijdens je bezoek aan het festival. Voor de complete line-up kun je de website checken. Het programma per stage kun je hier vinden.

Tickets

Tickets voor een losse dag kost €109 en is te verkrijgen via deze website. Ook zijn er nog weekendtickets beschikbaar. Wees er snel bij, want het kan nog wel eens uitverkopen!

Meer informatie

Meer weten over Best Kept Secret Festival? Houd dan de website en de Facebookpagina in de gaten zodat je niets hoeft te missen. Benieuwd naar de eerdere edities van het festival? Bekijk dan ons fotoalbum.