Laden Evenementen

Better Get Hit ’22 Warmin’up Concert: Sabrina Starke, Pxrple Jazz & Richville bij Paradox

Informatie
Datum:
21 mei 2022
Tijd:
20:30 tot 20:30
Prijs: €22
Locatie:Paradox Tilburg

Better Get Hit Festival organiseert op 9, 10 en 11 september 2022 zijn 2e editie. Het festival focust zich op (inter)nationale artiesten met wortels in de Afro-Amerikaanse muziekgenres. In aanloop naar de hoofdeditie van 2022 vinden aan het einde van het voorjaar opnieuw Warmin’up Concerts plaats. Lees verder wat er voor het eerste concert in Muziekpodium Paradox op de planning staat. 

Sabrina Starke

Een fameuze naam onder soulliefhebbers: de Rotterdamse zangeres Sabrina Starke heeft al een hoop harten gewonnen. Vanaf haar doorbraak stond haar muziek jaren in de charts en won ze meerdere Edisons. Hoewel ze met name bekend staat als soulzangeres laveert Starke met haar sterke en krachtige stem tevens moeiteloos tussen jazz, r&b, hiphop en blues.

Pxrple Jazz

Nieuwkomer in de neo-soul en r&b, Pxrple Jazz uit in haar muziek de maatschappelijke waarden van de huidige tijdsgeest. Ze gaat uit van women’s empowerment en zal imponeren met haar debuutsingle ‘Save Me’ dat eerder ook al op Radio 3FM werd gedraaid. Met haar Afrikaanse roots en Frans als moedertaal, experimenteert de Brabantse artiest met zingen in meerdere talen. Verwacht dus een hoop variatie in het repertoire van Pxrple Jazz.

Richville

Het bluesduo Richville bestaat nog niet zo lang, maar dat betekent niet dat de muziek daar dan ook maar een klein beetje minder door klinkt. Geïnspireerd door het tijdperk waarin blues de overstap maakte van akoestisch naar elektrisch bepaalden de mannen de sound van hun band. Wat de tweemansband vooral belangrijk vindt is dat hun muziek niet perfect klinkt, ongepolijst is en dat rauwe randje heeft. Maak je klaar voor rauwe, rootsy blues dus!

Voor tickets voor het warming up concert, check deze website.

Better Get Hit Festival

Better Get Hit Festival -In Your Soul- krijgt zijn 2e editie op 9-10-11 september 2022. Het festival brengt (inter)nationale artiesten met wortels in de Afro-Amerikaanse muziekgenres. De locaties zijn Schouwburg Concertzaal Tilburg, Paradox Tilburg  en Heyhoef Backstage.

Better Get Hit Festival focust op een sterk en scherp programma waar grote (inter)nationale namen worden afgewisseld met nieuwe ontdekkingen uit de hiphop, r&b, soul, jazz, funk, disco, clubhouse of een mix van stijlen. Het is eigenlijk een rijkgevulde feestelijke tafel met heel veel verschillende heerlijke muziekgerechtjes. Een onderdompeling in een enerverende smeltkroes van muziekgenres. We programmeren bekende, maar vooral veel aanstormende toekomstige headliners naast de grootste nieuwe talenten in hun genres. We voeren eigen talentontwikkelprogramma’s uit.

Voor tickets en info check deze website!